דאל עדשים צהובות בחלב קוקוס

זמן הכנה: חצי שעה
דרגת קושי: בינוני
סוג מתכון: טבעוני
קטגוריות: מתכונים, מלוחים
מתכון לדאל עדשים הודי עם חלב קוקוס. מתכון קל להכנה לארוחה בריאה, מקור לקטניות עשירות בסיבים וחלבון איכותי מן הצומח, טעם הודי עם טוויסט תאילנדי.

תערובת התבלינים גראם מסאלה – בתרגום מהינדי "תבלין חם" היא תערובת תבלינים יבשים, המשמשת במטבח ההודי. שילוב תבלינים לא חריף של תבלינים מחממים – מצוינת לסובלות מקור בחורף ☃
ניתן למצוא אותה בחנויות מזרח ומערב חיפה או בלגעת באוכל או בחנות קטנה ומקסימה ההודי – תבלינים. בחלקי הודו שונים תהיה התערובת שונה, לרוב היא תכיל כורכום, זרעי הל, זרעי כוסברה, קליפת קינמון, מסמרי ציפורן, זרעי כמון, גרגרי פלפל שחור, אגוז מוסקט, עלי דפנה ולעתים זרעי חרדל או זעפרן.

מצרכים ל-10 דוסות

אופן ההכנה

8 תגובות

    1. היי שרונה, אפשרי בהחלט אבל כדאי בעדינות כי אבקת קארי מאוד משתלטת בטעמים. תתחילי עם 1/4 כפית, תני זמן ספיגה ותטעמי אם אפשר עוד. בהצלחה!

  1. שונה אהובה, זוכרת אותך עוד מאינטל מקבלת חסה אורגנית וכולך מתרגשת ממנה, אופה לחמי מחמצת מושקעים עם ג'וני, מייצרת פסטה במטבח ומאוחר יותר עם הילדים, בוחרת בקפידה במה להזין אותם, רק טבעי שתמשיכי את התנועה שלך לבלוג מהמם. אני כבר מכינה את הדאל הזה בפעם השנייה לגן של רועיקי ועפים עליו, תודה אהובה ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!