לביבות בטטה וקמח טף

זמן הכנה: חצי שעה
דרגת קושי: בינוני
סוג מתכון: טבעוני
קטגוריות: מתכונים, מלוחים
מתכון ללביבות בטטה וקמח טף, נטולות גלוטן. מתקתקות ומנחמות, ומהוות מקור חלבון טבעוני איכותי, בזכות הבטטה וקמח הטף / חומוס / עדשים.

לביבות בטטה וקמח טף / קמח חומוס / קמח עדשים

על בסיס לביבות הבטטה האגדיות של "אורנה ואלה".

רכיבים

אופן ההכנה

קמח טף?
נטול גלוטן, עשיר בחלבון, זן של דוחן, יש בו הרבה ברזל, אבל… קמח לא קל לעבודה. בטטה מכילה אותו מצוין, אחרת הוא גרגירי עד חולי. אפשר בהחלט להחליף בקמח חומוס או עדשים, או כוסמין לגרסה גלוטנית.

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!