קציצות עדשים וקינואה טבעוניות ומטריפות

זמן הכנה: חצי שעה
דרגת קושי: בינוני
סוג מתכון: טבעוני
קטגוריות: מתכונים, מלוחים
מתכון לקציצות עדשים שחורות וקינואה. עסיסיות בזכות הסלק ומהוות מקור חלבון טבעוני איכותי גם לארוחת ערב. טיפה השקעה, אבל שווה כל שנייה.

בשקט בשקט… על שיחת קפה נטול קפאין עם חלב סויה קר, בכוס זכוכית גדולה עם קש… גנבתי לעופר שורקי, הבשלן האגדי. את מתכון קציצות העדשים המטריפות שלו ושיניתי קצת, כדי שלא אתבע על זכויות יוצרים…

בבקשה אל תגלו לו… ואם תחפצו, תוכלו לקנות אותן מוכנות וטעימות היישר מבית הממציא. שמעתי שהוא גם מכין קובה טבעוני לפרצוף ומלא תבשילים טעימים…

קציצות עדשים וקינואה טבעוניות ומטריפות!

רכיבים

אופן ההכנה

ובבקשה אל תגלו לו… טוב?

6 תגובות

  1. יש לי עדשים שחורות מושרות ומונבטות, וגם קינואה מבושלת כבר. מה הכמויות לכל אחד מהמצרכים? (כוס עדשים לפני השריה יוצא יותר אחרי השריה והנבטה, לא? כנ"ל קינואה…)

    1. היי נטע, כוס עדשים לאחר השרייה וחצי כוס קינואה מבושלת. גם אם תשימי קצת יותר' זה יהיה בסדר. מה שמאגד את הקציצות זה החלבון של העדשים המונבטות. בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!