ארטיק מנגו וקרם קוקוס מלוח

ארטיק מנגו קרם קוקוס מלוח

ארטיק מהיר להכנה לאוהבי קרם / חלב הקוקוס. משלב בין טעמי מתוק ומלוח.

המתכון:
1 מנגו בשל
120 מ"ל של קרם קוקוס
1/4 כפית מלח הימלאיה / לפי הטעם
2 כפות מייפל

אופן ההכנה:
בבלנדר, לטחון את המנגו עם 2-3 כפות מים למחית חלקה.
להוסיף לקרם הקוקוס 2 כפות מייפל ו1/4 כפית מלח הימלאיה.
לתבנית הקרטיבים, להכניס קודם את מחית המנגו עד לחצי הגובה
ואז לשפוך מעל את קרם הקוקוס.
לשלוח למקפיא ללילה!
בתאבון 🥭

השאר תגובה

פוסטים קשורים

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!