גרנולה מכוסמת ירוקה ושיבולת שועל

"אמאאא הגרנולה יצאה לך הפעם עננית 🌥 קראנצ'ית" 😍

מצרכים:
3 כוסות קוואקר מהיר הכנה
2 כוסות כוסמת ירוקה (כן חיה…לא מבושלת)
חצי כוס קשיו לא קלוי
1/2 כוס שקדים לא קלויים עם או בלי קליפה
1/2 כוס צנובר ננסי (קטנים חמודים כאלו)
1/4 כוס חמוציות ללא סוכר קצוצות
1/4 כוס גוג'י בריז הידועות בשמן העברי אטד פראי 🤦‍♀️
3 כפות מייפל או דבש מגובש
3 כפות שמן זית משובח
1/2 כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל150 מעלות
לערבב את כל היבשים מלבד צנוברים וגוג'יז. להוסיף מייפל ושמנ"ז ולערבב כדקה עד שכל המסה ספגה.
לפזר על נייר אפייה בשכבה אחידה,
להכניס ל-10 דקות ולשים טיימר 📲
לאחר 10 דקות לערבב את הגרנולה עם כף עץ ולהכניס לעוד 10 דקות ב150 מעלות.
בשלב זה להוסיף את הצנוברים וגוג'י בריז.
לערבב… ועוד 10 דקות אחרונות ב120 מעלות. (סהכ 3 מחזורים)
למי שיש טורבו – מומלץ.
לשים לב שהגרנולה הזאת עדינה יותר מגרנולה מקוואקר שלם אז לא להתרחק שלא תישרף והיא יוצאת עננים עננים וקראנצ'ית😁

להלן צילום מתחתית הצנצנת

תהנו ודווחו 😘

 


 

השאר תגובה

פוסטים קשורים

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!