גרנולה משיבולת שועל וכוסמת ירוקה

"אמאאא הגרנולה יצאה לך הפעם עננית 🌥 קראנצ'ית" 😍
איזה כייף שניתן להחליט על מהנכנס לגרנולה שלנו וכמה סוכר ומה איכות השמן שבה. בדיוק בשביל זה נוצר המתכון הקליל בעולם וילדיי ממש אוהבים להכין אותו ולחלק צנצנות גרנולה במתנה.


מצרכים:
3 כוסות קוואקר מהיר הכנה
1 כוס כוסמת ירוקה (כן חיה…לא מבושלת)
חצי כוס קשיו לא קלוי
1/2 כוס שקדים לא קלויים עם או בלי קליפה
1/2 כוס פקאנים לא קלויים
1/2 כוס פיסטוק קלוף ולא קלוי
1/2 כוס צנובר 
1/2 כוס חמוציות ללא סוכר קצוצות
1/4 כוס גוג'י בריז (למי שאוהב/ת) הידועות בשמן העברי אטד פראי 🤦‍♀️
3-4 כפות מייפל או דבש מגובש
3-4  כפות שמן זית משובח
1/2 כפית מלח הימלאיה

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל150 מעלות
לערבב את כל היבשים מלבד צנוברים וגוג'יז.
להוסיף מייפל ושמנ"ז ולערבב כדקה עד שכל המסה ספגה, לטעום ולשפר טעמים אם צריך.
לפזר על נייר אפייה בשכבה אחידה, אם השכבה עבה מדי, מומלץ לפזר על מגש נוסף.
להכניס ל-10 דקות לתנור ולשים טיימר 📲
לאחר 10 דקות לערבב את הגרנולה עם כף עץ ולהכניס לעוד 10 דקות ב150 מעלות.
בשלב זה להוסיף את הצנוברים וגוג'י בריז.
לערבב… ועוד 10 דקות אחרונות ב120 מעלות. (סהכ 3 מחזורים)
למי שיש טורבו – מומלץ.
לשים לב שהגרנולה הזאת עדינה יותר מגרנולה מקוואקר שלם אז לא להתרחק שלא תישרף והיא יוצאת עננים עננים וקראנצ'ית😁

להלן צילום מתחתית הצנצנת

תהנו ודווחו 😘

 


1

 

השאר תגובה

פוסטים קשורים

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!