תקופה מאתגרת אבל שכרה בצידה: הגוף קליל, יותר אנרגטי, פחות מיחושים ופחות קרייבינג.
הגוף ניזון מהרבה צמחים והרבה ירוקים ופה צריך לאלתר, לגוון, להוציא את "היד" הבישולית כדי שלא אאבד את שמחה החיים 😀
היה לי סלק למיץ והוספתי אותו כגפרורים עם חותכן ג'וליאן לסלט ירוק והיה מוצלח מאוד
ואז נזכרתי במסעדות פלצניות של שנות ה-90 שמכינות קרפצ'יו מסלק.
פה השתמשתי בסלק בינוני אחד ועם קולפן רגיל (של גזר) כדי ליצור חתיכות שקופות ודקות של סלק חי. אפשר גם עם סכין חדה או מנדולינה.
"בישלתי אותו" כ- 10 דקות ב- 3 כפות של חומץ תפוחים אורגני ואם אין אותו, אז מספיק לימון טרי.
בנתיים:
היה לי גם לאבנה שעשיתי מקשיו (כי מוצרי חלב בדיטוקס זה הכי לא): שמתי תלוליות מפנקות ועליהן סומאק טבעי וחתיכות קטנות של לימון עם הקליפה.
לא בתקופת דיטוקס – ברור שאפשר לאבנה עיזים או חתיכות של גבינת עיזים קשה ואיכותית.
לאכול בביס אחד מכל הטעמים בצלחת.
סלט נהדר להביא למארחים בחג – כשר, עונתי ומרשים והם לא יודעים… שממש פשוט להכנה.
הכל עניין של סטיילינג כמו באופנה – גם באוכל.
שיהיה חג שמח!