סדנת בישול תאילנדי

סדנת בישול ואוכל תאילנדי

טיוליי התכופים לתאילנד, עוד כשילדיי היו בחיתולים לפני 6-7 שנים, הביאו אותי לשחזר את אותם טעמי אוכל אהובים מתאילנד בבית. בעבר לא היה פשוט להשיג את חומרי הגלם האותנטיים מתאילנד, ואת חלקם הבאתי עימי. אבל היום, ביקור בסופר יכול לתת מענה פשוט ומהיר.

בסדנת הבישול התאילנדי נלמד מהיכן רוכשים את חומרי הגלם ובאילו מצרכים בסיסיים רצוי לצייד את המטבח. נלמד על הערכים התזונתיים של חלב ושמן הקוקוס, של סוכר הדקלים וכל מה שצריך כדי להביא את תאילנד ישירות למטבח שלכם. לאורך הסדנה תלמדו כיצד לאזן בין הטעמים המלוחים / חמוצים / מתוקים / חריפים, כאילו נולדתם בתאילנד, ותגלו שבישול תאילנדי הוא גם בריא! וברגע שמבינים את עקרונות הבישול והמטבח התאילנדי היישום בבית פשוט ומהיר.

הסדנה הקרובה: 8.2.19 יום ו' בשעה 9:30 בבוקר בחיפה
**נותרו 2 מקומות אחרונים**

מה נלמד במהלך סדנת הבישול התאילנדית?

במהלך הסדנה נלמד להכין את המאכלים התאילנדים עצמם, ונסיים בארוחה תאילנדית משותפת ומפוארת בת 6 מנות:

  • סלט פפאיה ירוקה טריה
  • פאד תאי עוף
  • קארי פנאנג / ירוק / מסאמן או מרק טום קאא בטעמי למון גראס וחלב קוקוס או מרק נודלס עוף של עגלות הרחוב
  • שיפודי עוף נימוחים ברוטב בוטנים
  • פאד קרפאו – הבולונז התאילנדי
  • קינוח טפיוקה עם פירות טריים או סטיקי רייס מנגו בעונה

הסדנה מלווה במים בטעמים טבעיים, יין ונספרסו חופשי.

ולסיום, תצאו עם חוברת מתכונים כדי שתוכלו להכין את כל המאכלים התאילנדיים הטעימים גם במטבח שלכם.
עלות: 280 ש"ח למשתתפ/ת או 250 ש"ח לבאים בזוג.

סדנת הבישול התאילנדית הינה נטולת גלוטן וכשרה ללא השגחה (אין עירוב של חלב ובשר ובמטבח מבשלים עם גלוטן בשגרה).

רוצים לקבל פרטים נוספים או להירשם?

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!