2 כוסות חלב קוקוס או שמנת קוקוס (האריזה הירוקה או הצהובה של Aroy-D) או יוגורט סויה לא מתוק
2 כוסות חלב שקדים או כל חלב אחר
4 כפיות מייפל (לפי הטעם) לזכור שיש עוד פירות מעל
12 כפות שטוחות של זרעי צ'יה
פירות יפים וטעימים: פיטאיה סגולה, פסיפלורה, תותים, פירות יער ועוד
אופן ההכנה
לערבב את כל הרכיבים מלבד הפירות בקערה עם מזלג למנוע התגבשות
להכניס את הקערה לנמנם במקרר ל-3 שעות
בעת ההוצאה, אם צריך, לדלל עם עוד מעט חלב שקדים ולערבב שוב עם מזלג
למזוג לכוסות הגשה יפות ולשים פירות חתוכים מעל
אני בחרתי בפרי יפה, יחד עם זאת חסר טעם שצריך חיזוק של מעט מייפל – dragon fruit או פיטאיה סגולה עם נקודות שחורות מהממות… אבל הבפנים של הפסיפלורה ותותים או כדורים של מלון ואבטיח עם כף פריזיאן (שעושה עיגולדים)
זהירות עם אנשים עם בעיות מרקמים, כי כל הפה נקודות נקודות, רכות ומלטפות מעולה כקינוח פרווה לאחר ארוחת חג, תהנו!