בראוניז שוקולד ללא גלוטן עם בטטה וקמח טף

זמן הכנה: חצי שעה
דרגת קושי: בינוני
סוג מתכון: טבעוני
קטגוריות: מתכונים, מתוקים
מתכון לבראוניז שוקולד טעימים להפליא, ללא גלוטן, עם בטטה וקמח טף. בראוניז בעלי מרקם אוורירי במיוחד, שאהובים מאוד גם על ילדים.

קמח טף הינו קמח נטול גלוטן עשיר בחלבון ובברזל. אה-מה-מה, הוא לא פשוט לעבודה מפני שהוא גרגירי עד חולי כשאופים איתו ככה סתם… קמח סנוב. בטטה מכילה אותו היטב והגרגיריות שלו נעלמת כשהם נפגשים. לכל סיר יש מכסה אמרו חכמינו.

והבטטה עצמה מלאה ביתרונות: טובה למוח, לעור ולמעיים, וכאן היא גם נותנת מרקם אוורירי לבראוניז וטעמה לא מורגש כלל.

הבראוניז קיבלו את אישור רבנות הילדים.

מצרכים לתבנית של 20 על 10

הוראות הכנה

6 תגובות

    1. הי יקירה מתנצלת על העיכוב בתגובה.
      יכולה לנסות עם אבקת אפייה וחומץ תפוחים אורגני שתהיה תפיחה משמעותית יותר בשל העדר הביצים.
      יכולה גם להוסיף צ'יה מישרים במים קצת אבל לדעתי אין צורך בזכות הבטטה. נשיקות

  1. וואו, נראה מושלם! ובכלל האתר שלך מהמם!
    אפשר במקום אבקת אפייה להוסיף סודה לשתייה וחומץ?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בא לך שייק?

הצטרפו אל רשימת התפוצה שלי וקבלו מיד חוברת מתכוני שייקים שווים שיקפיצו לכם את הבוקר!